BLOGI

Tervetuloa PerusS Nuorten syyskokoukseen!

Share |

Perjantai 28.11.2008 klo 16:14 - Vesa-Matti Saarakkala


Perussuomalaisten Nuorten syyskokous pidetään Helsingin pääpostissa vesa-matti1.jpg(Mannerheiminaukio 1 B) nyt lauantaina 29.11. klo 12.30 alkaen. Tervetuloa kaikki kiinnostuneet paikalle!

 

Puhe- ja äänioikeus on luonnollisesti jäsenillä - ja päätettävää löytyy: Nuorten periaateohjelma, jota on valmisteltu vuoden verran, esitellään, käsitellään ja hyväksytään. Jäsenistölle isot kiitokset mielipiteistä, joita olette PerusS Nuorten keskustelufoorumin kautta antaneet.

 

Kokouksessa hyväksytään myös toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2009 ja valitaan järjestön hallitus. Kerrottakoon se tässä, jos joku ei ole sitä aavistanut, että olen suurella todennäköisyydellä käytettävissä hallituksen puheenjohtajaksi, joksi minut valittiin syksyllä 2003 ja jona olen toiminut nyt siis viisi vuotta, vuoden 2004 alusta. (Yhdistysrekisteriin nuorisojärjestö vietiin vuoden 2006 lopussa. Jäsenmäärä lähti kovaan kasvuun suunnilleen samoihin aikoihin. Kun aloitin 2004, jäseniä oli ehkä 15. Nyt lähestytään 350 jäsenen rajapyykkiä.)

 

Kokouksen aluksi paikalla vierailee puolueen puheenjohtaja Timo Soini, joka on sitä ennen klo 10-11 ehtinyt käydä jo yleisradion ajankohtaisohjelma Ykkösaamun haastateltavana. Vaalivoiton jälkeen, nousevien gallup-lukemien ja ympärillämme kiihtyvän keskustelun siivittämänä on mukava räväyttää pöytään kunnon pohja periaateohjelmaksi, joka kaikkien muotivirtausten perusteella on poliittisesti epäkorrekti, mutta ihmiselle hyvä!

 

Kokousaikaa meillä on aina klo 19 asti ja tarjolla on myös syötävää. Pyrimme pitämään välillä vajaan tunnin ruokatauon. Lopuksi, kun varsinainen kokous on jo päättynyt, käsittelemme piirijärjestöjen perustamishanketta.

 

Illanvietto Helsingin keskustassa alkaa klo 21. Paikka on vielä avoin, mutta selvinnee kokouksessa.