BLOGI

Vapun aaton ilouutinen

Share |

Torstai 30.4.2009 klo 19:52 - Vesa-Matti Saarakkala


Perussuomalaiset Nuoret ry ottaa tänä vuonna askeleen eteenpäin. Se vesa-matti1.jpgvarmistui tänään, kun sain Patentti- ja rekisterihallitukselta tiedon, että tulevien jäsenjärjestöjemme mallisäännöt on hyväksytty myös PRH:ssa.

 

Perussuomalaisille Nuoret saavat tänä vuonna ainakin piirijärjestöt ja muutaman opiskelijajärjestön. Jos aktiivisuutta löytyy enemmänkin, niin miksei myös paikallisjärjestöjä voisi syntyä.

 

Perussuomalaiset Nuoret ry on kasvava järjestö. Kuitenkin juuri tämä uudistus on se ratkaiseva vaihe, jolla nostamme PerusS Nuoret muiden poliittisten nuorisojärjestöjen rinnalle tasavertaiseksi toimijaksi. Viime vuonna PerusS Nuoret saivat ensimmäisen kerran valtionapua. Tosin hyvin vähän, mutta sekin oli hyvä alku. Tänä vuonna valtionapu kasvoi.

 

Jäsenmäärätavoitteemme olemme saavuttaneet aina. Saavutimme myös kunnallisvaaleissa tavoitteemme nuorten ehdokkaiden suhteen. Moni lahjakas toimijamme pääsi valtuustoon, ja moni lautakuntiin. Taustalla on koko ajan paiskittu töitä, jotta saamme järjestön siihen kuntoon, että pystymme käymään poliittisten rakenteiden sisältä kiinni Suomessa harjoitettavaan konsensuspolitiikkaan.

 

Olen huomannut, että Perussuomalaisille ja myös PerusS Nuorille on vähän naureskeltu siellä sun täällä. Ja kannattaa nauraa vielä, kun on siihen varaa. Voi nimittäin olla, että joku päivä nauru loppuu. Me rynnistämme eteenpäin eikä meitä voi pysäyttää. Surkea konsensus- ja hymistelypolitiikka varttuneiden vaikuttajien piirissä yhdistettynä nuorten vaikuttajien joukoissa niin usein näkyvään eliittiasenteeseen jättää poliittiselle kentälle mahtavan tilan, jota tulemme mielellämme täyttämään.

 

Tiedän, mistä puhun, koska olen tehnyt politiikkaa monella tasolla ja monessa paikassa. Joidenkin mielestä se on rasite. Itse koen resurssiksi.

 

Nuorisojärjestössä on Perussuomalaisten tulevaisuus. Tarvitaan aatetta ja poliittista vastuuta. Molempia. Sitä on tarjolla Perussuomalaisten Nuorten riveissä. Tervetuloa!

Mukavaa vappua!