BLOGI

Nöyrä kiitos äänestäjilleni

Share |

Maanantai 8.6.2009 klo 13:57 - Vesa-Matti Saarakkala


Nöyrä kiitos kaikille teille 4922 suomalaiselle, jotka äänestitte minua. vm_saarakkala2.jpg

Arvostan jokaista saamaani ääntä erittäin paljon. Koen, että valtaosa saamistani äänistä perustui nimen omaan poliittiseen toimintaani, poliittisiin kantoihini ja tapaani tehdä asioita. Irtoääniä ei ollut jaossa.

Suurkiitos myös kaikkia muita Perussuomalaisia ehdokkaita äänestäneille. Teidän ansiostanne meillä on nyt mahdollisuus Suomessa todelliseen ja onnistuneeseen EU-kriittiseen politiikkaan. Lisäksi äänivyöry tarjoaa Perussuomalaisille hyvät mahdollisuudet purjehtia myötätuulessa kohti eduskuntavaaleja.

Vastatuulta meille tarjoavat poliittiset kilpakumppanit, jotka ovat taatusti närkästyneitä vaalitappioidensa sarjaan. Tärkeintä onkin nyt kulkea yhtenäisenä joukkueena samaan suuntaan. Ei anneta vastustajien tulla väliimme lyömään kiilaa. Puhutaan asioista ääneen niiden oikeilla nimillä, silloin kun puhumisen aika on ja pidetään keskinäinen kilpailu terveenä eli reiluna. Se on edellytyksenä myös sille, että seuraavassa eduskunnassa meillä on ryhmä, joka kykenee tehokkaasti puuttumaan yhteiskunnan epäkohtiin.