BLOGI

Tervetuloa harrastepesäpalloa pelaamaan!

Share |

Lauantai 1.8.2009 klo 12:29 - Vesa-Matti Saarakkala


Seuraavaksi paikallista epäpoliittista asiaa:

Vaikka Kurikka ei ole varsinaisesti kuulu pesäpallosta, on meillä kurikkalaisilla veronmaksajilla käytössämme hieno pesäpallokenttä - oikea hiekkatekonurmi. Harmi, että harvoin on arvokkaalla pesäpallokentällämme enää junioreiden pelien ja harjoitusten lisäksi mitään muuta toimintaa, jos nyt ei koululaisten liikuntatunteja lasketa. Toki ilta-aikana kenttä on aika tavalla varattukin.

Kurikassa on varmasti innokkaita pallonlyöjiä ja –kiinniottajia aikuisissakin, kunhan varttuneemmallekin väelle järjestetään pesäpallovuoro. Mitenkä muuten on mahdollista, että pelistä toiseen ovat pesäpallokatsomot Koskenkorvallakin täynnä? Eivät kaikki katsojat suinkaan ole ilmajokisia.

Olen varannut pesäpallokentältämme vuoron perjantaille 7.8. klo 18.30-21. Tervetuloa paikalle kaikki pesäpalloilusta kiinnostuneet aikuiset! Toivottavasti saamme kasaan ainakin parikymmentä pelaajaa, niin silloin voimme koittaa tosissamme – tai ainakin melkein tosissamme – pelata tätä meidän ikiomaa kansallispeliämme, jolla on Etelä-Pohjanmaalla kunniakkaat perinteet. Jos vuorolle tulee väkeä, voi vuorosta tulla pysyvä. Vielä on pelikelejä jäljellä ja koittaahan se kesä ensi vuonnakin.

Mukaan tarvitaan lähinnä räpylä ja ylimääräisiäkin räpylöitä sopii ottaa mukaan, kuten myös palloja, jos löytyy. Minulla on lainata pari räpylää. Mitään pesäpalloilutaustaa pelaamaan tulevilla ei tarvitse olla, mutta kaikki ”vanhat ketutkin” ovat tervetulleita. Ennakkoilmoittautuminen ei välttämätön.

HUOM! PAIKKA VAIHTUNUT KossU:n YLIMÄÄRÄISEN JUNIORIPELIN TAKIA. UUSI PAIKKA: YHTEISKOULUN HIEKKAKENTTÄ.

 

Pesäpalloterveisin,

Vesa-Matti Saarakkala

puh. 050 919 6079

vesa-matti.saarakkala@netikka.fi